Category: Ole fogh kirkeby kvalme og ondt i maven

Ægløsning efter p pillestop dating sider dk

06.12.2015

ægløsning efter p pillestop dating sider dk

Efter man stopper med at tage p - piller, kan chancen for at blive gravid være lavere de første 3 måneder. Efter 3 måneder er chancen for at blive gravid ligeså stor  Mangler: dating ‎ sider. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner. Jeg vil have dem med det mindst mulige indhold af gestagen, så jeg stadig får naturlig ægløsning. Altså P - piller giver en kunstig menstruation, men mange gange Jeg tog Mini-pe, som er dem hvor man stadig har sin ægløsning. Når mange kvinder oplever, at deres menstruationer udebliver (eller bliver uregelmæssige) efter, at de har holdt op med at tage p - piller, har.

Ægløsning efter p pillestop dating sider dk - har hun

Kommentér på denne tråd. Husk bare på, at sædceller kan overleve i op til en uge, så hvis du ikke bruger kondom i dagene efter, du er stoppet, er der jo en risiko. Jeg har fået en recept på minipiller, og vil lige se, om det er noget for mig. Vilkår Brugervilkårene Persondatapolitik og Cookiepolitik Practio Om Practio Vi skaber digitale sundhedsløsninger som sikrer borgeren nem adgang til lægefaglig service i hverdagen, og som bidrager til en mere effektiv sundhedssektor. Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger scor dating Kolding give dig den bedst mulige oplevelse på sitet. Mit lille barn mån. Vi bestilte selv en ts i uge 7 og så hjerteblink : d. Klummer fra læserne · Klummer fra redaktionen · Livsstil · Familie · Veninder · Kærlighed · Dating P - pille stop (sex med kondom hvor længe efter?) nu af, men kan jeg "bare" skifte fra den ene dag til den anden uden risiko for graviditet? Jeg tænkte også, at jeg bare helst ville være på den sikre side. Hejsa piger ;)Jeg er officielt stoppet på p - piller i dag (det var i dag jeg skulle starte på en ny pakke hvis jeg skulle fortsætte)Jeg ønsker så inderligt at blive gravid  Mangler: dating ‎ sider. Jeg har lige et spørgsmål.. har nemli hørt at når man stopper på p -pillerne efter at have taget dem i mange år ( år, går der som regel op til. ægløsning efter p pillestop dating sider dk

Ægløsning efter p pillestop dating sider dk - var

Det forstår jeg ikke helt? Håber i har nogle gode svar. Er han usikker, eller vil han bare have sjov uden konsekvenser? Lullaby sagde: Hej Det er ikke unormalt at man begynder at bløde efter p-pillestop. Log ind på woman.

Videos

Hvornår kan man blive gravid efter p-pille stop?

 Comments: 0

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *